poniedziałek, 3 czerwca 2019

Makaron Spaghetti z jajecznicą i kiełbasą chorizo.



Makaron spaghetti podany z jajecznicą usmażoną z kiełbasą chorizo, cebulą i pomidorkami koktajlowymi. 


Składniki:

makaron spaghetti 250 g
sól do smaku
jajka kurze 3 szt.
kiełbasa chorizo 10 plasterków
cebula 2 szt.
pomidorki koktajlowe 2 szt.
bazylia do dekoracji

Wykonanie:

Gotujemy makaron spaghetti według instrukcji na opakowaniu. W między czasie smażymy pokrojoną w półplasterki cebulę z plasterkami kiełbasy chorizo i połówkami pomidorków. Gdy cebula ładnie się zeszkli wbijamy jajka, doprawiamy do smaku, mieszamy. Ugotowany makaron spaghetti podajemy z usmażoną jajecznicą.





Smacznego!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz